Korkmadan akıllıca

Açık söylemek gerekir ki, beklediğimden fazlasını buldum bu maçta.. 2 sağlam stoperinden birini maçtan bir gün önce göndermiş Galatasaray'ın üstüne gelmeyi düşünmeyen Martin Jol'un Olic'i de yedek bırakması aslında işimizi biraz olsun kolaylaştırdı.. %100 isabet oranıyla golü bulmak ise sayısal loto tutturmak gibi sevindirdi tv başında beni.. Galatasaray ikinci yarıya ilk 15 dakika olan doğal baskıyı atlattık mı yolu yarılarız düşüncesiyle çıkabilse turu geçip dönüyorda olabilirdi İstanbul'a.. 
Korkmaz'ın gol pozisyonu dahil olmak üzere kendini yerde bulup faul bekleyen Lincoln'ü çıkarması son derece mantıklıydı.. Bu şekilde takımın ilerde top tutma gücünü en yüksek seviyede tuttu. Kewell'dan stoper olarak yararlanmak ise kimsenin aklına gelmeyecek bir olaydı..  Oyun bilgisi ve pozisyon alma yeteneğinden defansta yararlanarak  takımın çabuk yorulan halkasını 90 dakika oyunda tuttu.. 
Emre'nin pozisyonu için ise sadece çok kolay çıkan bir kart şeklinde yorumlanabilir.. Eksikliği bu maç değil ama haftaya hissedilecektir..Olic'in kaçırdığının yanında Mehmet Güven'in kafasından sekip direğe vuran top ise iyi mücadele eden takımın ödülüydü..  

0 Response to "Korkmadan akıllıca"