Üfle

Türkiye gibi toplumlarda tepki çeker.. Avrupalı değiliz neticesinde.. Parayı cebimizden veriyormuşcasına eleştiririz bir de adamın kazandığı rakamı.. Bir de üstüne kendine bakmazsa formaya,takıma, topluma hakarettir gözümüzde.. Geçtiğimiz ay Napoli ve İstanbul'da benzer olaylar yaşanmış.. İtalyan Ümit Milli ve Napoli oyuncusu Fabiano Santacroce alkolü 2 kadehin üzerine çıkarınca ehliyeti alınmış ve 500 euro ceza yemiş.. Sonrasında açıklama menejerinden :

"Abartılmış bir durum, nişanlısıyla pizzacıya gidip bir bira içmiş, sarhoş olmamış"

Nişanlıyı da olayın içine atarak durumu kurtarmaya çalışmış menejer Dell’Aglio

Türkiye'de ki versiyon ise Gökhan Emreciksin... 6 aylık performans ile büyük takım gördü.. Açıklaması düşünülmeden yapılmış gibi.. ve tabii ki kendi tarafından

"Alkolü de çok özel günlerde, ayda yılda bir alırım. 50 yıl içki içmesen, aramam. Ancak o olayın olduğu gün, içinde az miktarda alkol bulunan içecek kullandım. Ben polis kontrolünde alkollü çıkacağımı bile tahmin etmiyordum."

Kullandım fiili ile olayı uyuşturucu sınıfına zaten sokmuş Emreciksin.. Bir de Türk futbolcusu menejerini sadece elinde hesap makinası para koparmaya çalışan biri olarak görmese şu tip angarya işleri de verse daha aklı başında açıklamalar olacaktır muhakkak..

0 Response to "Üfle"