Karabulut

Medya devre arası nemalanmasını Yusuf Şimşek üzerinden yaptı.. O da kendine has çalımlarından birini son transfer gününde yaparak Beşiktaş'a gitti ve medya için muhteşem bir gündem oldu.. Genelde blog içerisinde rakipler hakkında yazmıyorum.. Transferin detayları, Demirören kararları yada Beşiktaş iç meseleleri de beni pek ilgilendirmiyor.. 
Fakat bu tranferde 88 kuşağı diye adlandırılan Almanya altyapılı fazla sayıda oyuncuyla donatılmış Ümit millilerin belkide en iyi 3 adamından birinin Bursaspor'a verilmesi bunları yazmama neden oldu.. Sözüm ona Beşiktaş kendisini Bursaspor'dan 500bin TL'ye alabilirmiş ilerki dönemlerde.. 
İşte bu madde bir taraftar aldatmacasıdır.. Futbolcu menejerinin FIFA'ya başvurup oyuncusunun mal gibi ordan oraya satılmasına karşı çıkması bu kuralın anlamsızlaşmasında yeterli kalır.. 
Ayrıca sene başında son gün parası ödenmese Trabzon'a transfer olacak bir oyuncunun tekrar BJK dönmek ister mi..  
Lig Tv yorumculuğu kariyerinde genç oyuncuları ne zaman oynatacak diye 3.büyüklerdeki teknik adamlara sallayan Denizli'nin bu kararını yorumlamak için ise sebep yok.. O kafasında oynar maçı bilir kimin oynaması gerektiğini..

0 Response to "Karabulut"