İzmirsiz futbol çekilmiyor

Maç boyunca spiker Altay'ın geçmiş günlerinden kesitler sundu.. Bir ara kameralar Galatasaray tribünlerinden "İzmir sensiz çekilmiyor" pankartını gösterince.. Futbolcular maça İzmirsiz Süper Lig çekilmiyor pankartıyla çıksa ne de hoş olurdu fantezisine girdim.. Beşiktaş maçıyla birlikte Noel,yılbaşı aralığını değerlendirip soluğu ailenin yanında alınca blog işlerindende elimi çekmiştim.. Uçaktan maçın 10. dakikasına yetiştim, böyle birşey olsa bile bunu görme şansım yoktu.. 
Altay normalin üzerinde motiveydi.. Bu over-motivated durum aslında normal.. Lig TV yayınlıyor, Galatasaray maçı, takım çıkmasa dahi futbolcunun 1.lige çıkması için yılda bir kaç kez gelen şanslar bunlar..
Galatasaray adam gibi çalışmadan bıraktığı arzulu futboluyla maçı aldı.. Penaltıyı kaçırdıktan sonra oyuna da küsebilirdi.. Ben berabere biter derken Baros düşmemeyi başararak 2. golü atınca büyük takım olayı ortaya çıktı.. Bu olayı istikrarlı yapanlar çok büyük takım oluyor.. Barcelona gibi.. Yılda 2-3 kez yapanlar anca kendi liginin büyüğü oluyor.. 
Yaser atınca golü, Ümit Almanca kulübede sövmeleri ekstra negatif oldu.. Takım mağlup olsa çıkmasının yanlışlığına pay biçebilirdi, o çıkınca takım düzeldi.. Buna neder acaba?

0 Response to "İzmirsiz futbol çekilmiyor"