27 Milyon


Türkiye'de bir oyuncunu bu rakamlara yurt dışına transfer olabilmesi Eurosport'un Türkiye Ligini ilk 4 ligden biri olarak yayınladığı zaman olabilir.. Yada benim ve birçoklarının yaptığı gibi Avrupa liglerini bloglarına taşıyan bizlerin Avrupalı versiyonları çıkıp bu ligde olan biteni bloglarında yazdığı zaman olabilir..Mustafa Kamil Abitoğlu'nun iyi maç yönetip yönetmediğini İtalyan futbolseverler merak ederse yada Türkiye ikinci kez Avrupa Kupası finali oynarsa bunlar olabilir..
Şimdi Türk basının amiral battısı Guardian'ı kaynak göstererek Arda'ya 27 Milyon Dolar teklif edileceğini yazmış..Guardian'da araştırdım bu konudaki (Arda Turan) en yakın haber  20 Haziran'da yayınlanmış..Şimdi bu haber neden çıkarılıyor kim çıkarıyor bilmiyorum..Fakat Arda'nın menejeri Ahmet Bulut Okan Buruk,Emre Belözoğlu ile başlayan menejerlik kariyeri sadece sözleşmesi bitmiş futbolcuları Avrupa'da ki herhangi bir takıma pazarlamaktan geçiyor.. Arda'nın 2012'ye kadar sözleşmesi olduğu düşünülürse bu haberler rahatsızlıktan başka birşey vermez...
Haberin doğru olduğunu düşünelim, bence gelecek hafta ilk seferden Londra biletini ayarlasın Galatasaray yönetimi Arda için..
Hem o Londra'ya alışılır hem biz onsuz oynamaya..bir de tabi 27 milyon

0 Response to "27 Milyon"