Yağmurların Altında


Geçen hafta gol atmakta sorunu olan Galatasaray, bu haftayı 8 golle kapadı..Bunu yaparken neyi iyi yaptı da bu sorunu aştı dersek cevap hiçbirşeyi olur..İyi bir savunma kurgusu ve orta sahası olan takımların hiçbiri bu golleri yemezdi..
Kocaelispor'un ilk topta golü bulduğu maçı bu kadar geride kabullenmesinin bir nedeni Gaziantepspor ile hazırlıklarını yapıp lige Kocaeli ile başlayan Kemal Aslan'ın her topu ezmesi oldu.. Ayhan Akman defansif orta saha görevini Kemal ile birlikte götürmüş oldu.. Ya Ayhan kaptı, ya Kemal ezdi..Bu durumda top %60 Galatasaray'da kaldı ilk yarıda..
İkinci yarıda Lincoln'un iyi bir topunu Nonda iyi şekilde değerlendirince, Galatasaray maçı rölantiye aldı..Kocaeli'nin de Galatasaray'ın üstüne gelmeye pek niyeti olmayınca maçın sonuna atarsak 2-2 ye yatarız, yersek maçı bırakırız taktiğine büründüler..
Hafif hafif kilo vermeye karar veren Volkan Yaman fena olmayan müdahalelerde bulunsada, ileri bindirmeler konusunda hiçbir artısı yoktu..
Lig Tv'nin "değerli yorumcusu" Ergün Penbe bunu görememiş olacak ki, değişikliğe anlam veremedi..
Fakat Alpaslan Erdem maça öyle bir girdi ki,maçın benim için en olumlu olayı oldu..Uzun taçları, bindirmeleri koşu tipi Galatasaray'ın Patrice Evra'sı havası olur yakın zamanda fikrini oluşturdu bende..
Tek mantıklı yorumu iftardan sonra ağırlık çöktü herhalde açık tribün sustu olan Ergün Penbe teşhisi koyamadı ama Nonda'nın bilekte kırık var gibi göründü televizyondan bana umarım yanılırım.. 

0 Response to "Yağmurların Altında"