Honorato Nilmar


Futbolcu için en kotüsüdür, zamanında Fenerbahçe'ye gelen Pingel o zaman klüplerimizin angarya görmede oynadıkları TSYD kupasında Galatasaray maçının ilk 15 dakikasında çapraz bağlarını koparıp Fenerbahçe kariyerini noktalamıştı. Sezon başı sakatlık bazen yedekte bekleyen için bulunmaz bir fırsattır tabii ki iyi değerlendirebilene..Nilmar'ın ki de bu misalle paralellik gösterir.
Le Guen'in 2004 planlarında alt sıralarda olan Nilmar Bayern Munich'ten transfer olan tecrübeli Giovane Elber'in sezon başında tendonu koparması sonucu şans bulur..Bu şansı Cris,Juninho gibi takımdaki Brezilyalıların yardımıyla iyi değerlendirir ve üstüne Fenerbahçe'ye şampiyonlar ligi müsabakalarında attığı goller ile sükse yapmıştı. 
Corinthias'a Avrupa Birliği pasaportu taşımadığından tercih sırası nedeniyle dönen bu adam şu sıralar Palermo'nun yakın markajına girmiş durumda zamanında Aziz Yıldırım'ın bu ismi çok istediği Alex sonrası Brezilyalılaşan Fenerbahçe basın sayfalarında ismini sıksık görmemize rağmen gerçeğini sahada göremedik..
Nihayetinde Lyon'dan Palermo'ya gitmiş olmak vites küçültmek gibi görünsede Arif Erdem stilini andıran bu sıradışı gölcüyü tekrar Avrupa'da görmek güzel olacak..Bu arada bonservisi elinde olduğundan bu transfer sezon ortasını beklemeden gerçekleşmesi muhtemellik taşıyor.

0 Response to "Honorato Nilmar"