Yalanlama

Kulüplerin internet sitelerini en çok kullandığı haber çeşitlerinin başında geliyor. Bu sefer ki de benzer bir durum..Mehmet Topal'ın ağzından bir haber yayınlıyor Türk basının amiral gemisi sıfatını almış fakat amiral battı ya dönmüş Hürriyet gazetesi..Haberin kaynağı İlhan Söyler, İlhan Söyler kim? Hürriyet'in en kıdemli Galatasaray yazarlarından..
Şimdi bu haberi yalanlamak olayı yalan yapmıyor.Deniyor ki bu şekil bir röportaj yapılmamış yalanlama oraya kadar doğru olabilir..Muhtemelen her antremanı takip ettiğinden bir aşinalık haline gelen daha sonra abi-kardeş ilişkisine dönen Mehmet Topal-İlhan Söyler ilişkisinin bir yansıması bu haber..
Takımda ki aksaklıkların düzeltilmesinde duruma Mehmet Topal'dan başlayarak el koymaya çalışan Skibbe'nin bu kararından rahatsız olan Mehmet Topal bir abi-kardeş ortamında yakınmıştır bu durumdan..
İlhan Söyler'de bunu gazetecilik kasketinin altına koyarak yayınlamıştır..Buraya kadar da problem yok evet denildiği gibi ortada röportaj yok fakat bu haberi yapan yarın yine idmanı izler bu haberi yalanlayanlarla selamlaşırsa orda problem başlar. O zaman ne kulübün yalanlamalarına inanınılır ne onun yazdıklarına..


0 Response to "Yalanlama"