El Birliği

Dün Lig Tv'ye Oğuz Tongsir'in yanına konuk oldu Ertuğrul Sağlam.. Oğuz Tongsir çekindiğinden mi bilemiyorum sürekli biçimde güne gidip dedikodu yaparken birbirlerine laf söyleyemeyen kadınlar gibi soruları direk soramadı.. Ertuğrul Sağlam'da zaten konuşma yetenekleri Hakan Şükür gibi gelişmiş biri olmadığından cevap bulunamayan saçma bir program oldu.. 
Fakat Sağlam arada şunu söyledi; Skibbe geçen hafta ortasında Burak Dilmen vasıtasıyla kendisinin Metalitz hakkındaki düşüncelerini paylaşmasını istemiş o da yardımcısı Mutlu'yu alıp elindeki istatiki dökümlerle ( ne dökümü bunlar acaba ) Florya'da görüşmüşler.. Ne kadar hoş bir davranış.. 
Ama asıl durum bundan sonra patlak veriyor, Ertuğrul Sağlam Metalitz - BJK maçını değerlendirirken şu kelimeleri kullanıyor "Beşiktaş'a gelmiş tarihinin en iyi yabancı defans oyuncusu Zapo'nun iki bireysel hatası ve adamlarının belki de hayatında hiç vurmadığı yerden vurduğu topun 90'a gitmesi sonucu elendik" diyor.. Şimdi TV'de bunu diyen adam Florya'da ne dedi merak ediyor insan.. Bunu geçtim Skibbe bunu niye sormak gereği duydu acaba? 
Aldığı cevaplarla dersine çok iyi çalışan Skibbe'nin takımı atak yapmak konusunda yine özür yaşadı bugün.. Sağlam'a sorsun "Servet'in bu maçta mı hata yapacağı tuttu?"

0 Response to "El Birliği"