Ercan Tanercilik

2000li yıllardan beri moda, onun vurgulama tonuyla maç anlatmak.. UEFA kupasını alan Galatasaray döneminde Cine-5'in en büyük artısıydı.. Onun sesinde Hagi'yi işitmek daha bir güzeldi.. Tabi ülkedeki her güzel şey gibi onun da kopyasını çıkartmaya çalıştı bu vatanın taklitçi evlatları..  TV8'de İtalya ligi maçlarında Adriano diyerek Hagi tonlaması yakalamaya çalışan Fikret Engin bu işin ilk denemesiydi.. Şimdilerde ise yeni çıkan tüm spikerler bu kopyalamanın esiri olmuşlar.. 
Geçen sezona kadar Trabzonspor spikeri Öztürk Pekin'in bayık anlatışı Lig TV'de Galatasaray'ın maçına denk gelmesin diye dua ederken şimdilerde Lig TV'nin yeni yetme spikerlerinin Ercan Tanercilik çalışmaları bizim takıma rastlamaması için dua eder olduk.. 
Sırf o çıkartmak istedikleri ses nedeniyle kendi televizyonlarının haber bültenlerinde vurguyu kaçıran, cümleyi anlamsızlaştıran bu Ercan Tanerimsiler kendilerine dönseler ne de iyi ederler.. Sözüm odur ki, Kral çerçeveyi bir kere görür, her hafta sonu göstermeye çalışmayın..

0 Response to "Ercan Tanercilik"