Arjantin - Fransa #2

Maradona'nın Arjantin'i maç başlamadan Fransa için heyecan vermeye yetmişti.. Bir de üstüne Messi eklenince, Arjantin maça prestij anlamında önde başladı. 40. dakikaya kadar iyi götüren Fransa golü yedikten sonra haddimizi bilelim tarzı takıldı. Tabii bunda Gago ve Mascherano'nun orta sahayı çok iyi kapatması ve çok iyi pas dağıtmalarının da etkisi vardı.. 
Fransa'da göze batacak şekilde iyi olan bir oyuncu yoktu fakat göze batacak şekilde kötü olan bir Lassana Diarra vardı.. Yazık Real Madrid'e ki bu kadar parayı bu denli bir oyuncuya verdiler.. Sadece faul yaparak geçirdiği maçı kart görmeden tamamladıysa bunda İsveç'li hakemin ikinci yarıdaki berbat yönetimide etkiliydi.. 

Netice de Arjantin kolektif futbolu biz de oynarız mesajı verip yüksek kalitedeki adamlarıyla maçı bitirdi özellikle Fransız spiker,yorumcu ve 2.yorumcu Wenger'in saygı duyduğu bir oyun sonunda.. Bir de bizim ülkemizde olan bir savsata vardır, milli takım taraftarlığı ile kulüp taraftarlığını birbirine karıştırmayın diye.. Futbolun bizim ülkemizde ki gibi görüldüğü Marsilya'ya gidince durumun çok farklı olmadığı da anlaşılmıştır herhalde..


France 0-2 Argentine
Les buteurs : Gutierrez (41e), Messi (84e)
Les compositions
France : Mandanda - Abidal, Mexes, Gallas, Sagna - L. Diarra, Toulalan - Henry (cap.), Gourcuff, Ribéry - Anelka (Benzema, 62e).
Argentine : Carrizo - Papa, Demichelis, Heinze, J. Zanetti - Mascherano (cap.), Gago - Maxi Rodriguez (Di Maria, 82e), Gutierrez - Messi, Agüero (Tevez, 82e).


0 Response to "Arjantin - Fransa #2"