Bordeaux - Galatasaray # 2


L'équipe UEFA kupasında yer alan takımlarının maçlarına 1 sayfaya yakın yer ayırmış, Galatasaray'ın 2000 yılında kupayı kazandığından bahsedip, şu an bu kupada gidebildiği yere kadar gitmek istediğini vurgulamış. 

Lyon'un eski oyuncusu Baros'u Liverpool'dan sonra en parlak dönemini İstanbul'da geçirdiğini vurgulamış.. Takımın oyun düzeninde ki öneminden bahsetmiş.. Baros'ta kendisini iyi besleyen bir takıma geldiğini belirtmiş... Burda bir yanlışlık yapıp Arda'nın ismi Emre diye yazılmış.. Baros kendisini milli takım içinde en hazır olarak tutabileceği takımda olduğunu söylemiş..

Blanc ise benim için öncelik lig demiş fakat eğer başkanım bana UEFA'da sonuna kadar git ligi ikinci plana al derse o zaman o şekil davranabiliriz demiş.. Dün Galatasaray'ın görüntülerini izlediğini henüz takıma karar vermediğini Grenoble maçından farklı bir kadro yer alacağını ama genel iskeleti koruyacağını asıl amacının ligde ilk 3 te yer alıp Şampiyonlar Ligi olduğunu söylemiş..
Bana kalırsa burda Fransız kurnazlığı yapmış, Galatasaray'ın son puan kayıplarından sonra ki over-motivationunu kırmak istemiş ayrıca takımın son iki haftadaki formsuzluğunun farkında olduğunun ama buna çare bulacağı mesajını vermekten yana kullanmış maç öncesi açıklama tercihini..

Kart sınırında ki oyuncular 
Galatasaray : Meira, Lincoln 
Bordeaux :Chamakh,Gourcuff,Diawara, Jurietti

2 Response to "Bordeaux - Galatasaray # 2"

  • liverpoolandkop Says:

    hiç bir yerde kart sınırından bahsedilmemiş ama dediğin gibiyse Jurietti rövanşda yok, bu Arda'nın baya işine yarayabilir


  • GSveFutbol Says:

    Yerine muhtemelen dün cezalı olan Matthieu Chalmé oynar.. Genelde de o oynuyor zaten Bordeaux'nun sağ kanadında.. Balta cezalıydı Volkan oynadı gibi düşünebiliriz dün Jurietti'nin oynamış olmasını