Kezman v3.0

Geldiğinden bu yana çok rahat olmadığı belliydi, ilk bir kaç hafta kadroya girememesini alışma devresi olarak nitelendirmek istedi fakat sonraları Hoarau'nun ilk forvet olarak tercih edilmesi onun ise sürekli biçimde yedek oyuncu kategorisine sokulmasından rahatsız oldu.. Tüm demeçleri Paris'in muhteşem bir şehir olduğu ve burada çok mutlu olduğuna yönelikti ki, sportif kariyerinden hiç bahsetmiyordu. Netice de beklenen oldu, Chelsea'den bu yana başaşağı giden kariyer patlamasını PSG'de de yaptı. 

Kupa maçında oyundan çıkarken formasını çıkarıp yere attı.. Şimdi konuşulanlar sezon sonuna kadar kadro dışı bile bırakılabileceği yönünde, aşağıdaki video maç sonrası yapılan açıklamalarda Le Guen herkese yapılan bir saygısızlık konusunu vurgularken, Kezman ise tüm kalbiyle herkesten özür diledikten sonra  kariyerinin en zor zamanlarını geçirdiğini hareketin aslında kendisine olan bir tepki olduğunu belirtiyor, gönderme de yapıyor bunun tek sorumlusu ben değilim diye..
Yarın, atanmış yeni başkan Bazin ile görüşecek.. Şansı yaver giderse para cezası ile kurtaracak.. Bu hareket onu bundan sonra kadroya sokar mı? Sanmıyorum..

PSG – Kezman : le clash - Le Parisien
PSG – Kezman : le clash - Le Parisien


--------------
İlgili Postlar

0 Response to "Kezman v3.0"