Brezilya - İtalya

Brezilya'nın Emirates'de ki 4. hazırlık maçı.. belli ki hem sponsorlar hem Brezilya için Londra'da oynanan maçların getirisi oldukça iyi.. Maçın İtalya ile olması rekabet havası getireceğini düşünsekte maçın geneli defansı ile nam sahibi İtalya'nın berbat defans anlayışı sonucu Brezilya için rahat geçti..

Gattuso'nun sakatlığı orta sahanın defansif direncini azaltıyor bir de Gilardinho ilerde top tutamayınca Brezilya iyice kontrol etmiş oldu ilk yarıyı.. İkinci yarı yapılan değişiklikler (Camoranesi-Aquilani-Perrotta) orta sahayı biraz toparlasada iş işten geçmişti.. Ama form durumları ne olursa olsun Gilardinho'nun değil Toni'nin bu takımın ilk forveti olduğu gerçeğinide ortaya çıkardı.
Maçın başında Grosso'nun ofsayt olarak iptal edilen nizami golü verilse farklı mı olurdu bilmiyorum ama İtalya defansının çok kötü bir günde olduğu gerçeğini değiştirmezdi..
Elano'nun yeteneklerinin yanına City'nin yıldızı Robinho ile birlikte oynamanın verdiği alışkanlıktan olsa gerek aralara girerek İtalya defansını alt üst ettiler.
Dunga'nın koyu yeşil t-shirt'ün üzerine somon rengi gömleği ve kahverengi nubuk montu gecenin en kötü görüntüsüydü. İnter'in İtalya 11'ine milli oyuncu veremezken, Brezilya 11'ine 3 tane vermesi de ilginç sayılabilecek detaylardan..

0 Response to "Brezilya - İtalya"