Neden olmasın?

Fildişi Türkiye'ye gelince mutlak bir haber yapmak lazım, bir dönem Afrika'da çalışmış bir antrenörün açıklamalarından Galatasaray üzerine haber yapmak en akıllıcası.. Bu haberi yapan ZAMAN (okuduğum bir gazete değil), haber Galatasaray aleyhine olunca Doğan Grubu gazeteleri üzerine atlamış haberin internet versiyonlarına geçmişler..
Sözüm ona Afrika'da kendisine "beyaz sihirbaz" derlermiş.. Bu lakaptan inanılmaz başarıları olduğunu çıkarmamız lazım değil mi? Yok öyle bir şey.. 2003'te 6 ay Mali Federasyonunda çalışmış daha sonra da Kamerun'da (milli takımında değil ülkesinde) antrenörlük yapmış 2 sene..
Şimdi beyfendinin iddiası odur ki Mali için çalışırken Drogba ile karşılaşır, sene 2003, ( Drogba Guingamp forması giyer Malouda ile birlikte.. Ligue 1'de o sezonun flaş ikilisi ) Neyse, "beyaz sihirbaz" derki Galatasaray'a gelir misin? Sözüm ona Drogba'da kendisine : "Fransa'da 3. ligdeyim, neden olmasın? " diye karşılık verir. Sonra hikayenin altı doldurulmuş, TR aranmış vs..  (Drogba 99-00 senesinde FR 3.ligindeydi)
Hani "beyaz sihirbaz" atmış olabilir, gazeteci olan sizler ufak bir araştırma yapsanız ? Ne de olsa amaç belli, Galatasaray aleyhine haber yapmak, hemen verin yayına..

D.N:#1 Beyaz sihirbaz yanlış hatırladı diye düşünelim Drogba önceki senede Le Mans ile Fransa 2.liginde şampiyon ve gol kralı oldu.. 
#2 Bu hikayenin dışında konuyla bağlantılı Guingamp senesi Drogba ve Malouda Galatasaray için düşünülür, teklif edilir ama "beyaz sihirbaz" tarafından değil..

0 Response to "Neden olmasın?"