M.M Aurelio

Aurelio, benim için Kazım'dan farklı..Türkiye'de geçirdiği 6 sene sonunda Türk olamazsınız ama Türk gibi hisssedebilirsiniz.. Özkan Sümer'in Brezilya 2.liginden iki kuruş ellerine vererek getirdiği adam iken şimdi La Liga takımının her hafta en iyisi..
Hergün üstüne koyarak gitti, Fenerbahçe'de yıldızlaştı.. Belki Türk olmadı ama Türk gibi hissetti, milli takım performansını Avrupa'ya göstermesi için şanstı bunu iyi değerlendirdi.. Irk ve din bunlar doğuştan gelir seçme şansı verilen olgular değildir ama bir ülkede uzun süreler geçirmeniz o ülkenin havasını kokusunu almanız orada doğan insanlar gibi hissetmenize neden olabilir.. Aurelio bu vesileyle Türk milli takımına hizmet etmesinde bir sakınca yok.. 
Neyse bu konudaki görüşümü bir kenara koyalım, Marco Mehmet Aurelio Osasuna'ya bugün frikikten şık bir gol attı, üstten aşırtıcakmış gibi topa geldi barajı zıplattı ortadan avladı..Bunu bir aralar Ronaldinho daha önceleri Effenberg yapmıştı..İyice alıştı, yaşını bir kenara bırakıp performansını değerlendirirlerse sene sonunda ilk 5e oynayan bir takıma gitmesi gerekir..

0 Response to "M.M Aurelio"