Tekstil Kenti


Galatasaray için futbol açısından değerlendirilemiyecek bir maçtı, özellikle TD diploması olan bir adam takımda (3 sakatlıktan çıkmış + 1 iğneyle maça zorlanan) 4 oyuncu  ve işlemeyen düzen, verilen pozisyonları görüp nasıl ilk değişikliğini 72. dakikada yapar ve bunun oyunu kazanmak açısından hamle değeri nedir onu anlamaya çalışırken güzide tekstil kentimiz hakkında iki üç satır yazayım..

Evet ince tekstil işçiliği özellikle baskılı işçilik denince Türkiye, Türkiye denince Bursa vazgeçilmez ama madem Kappa'ya üretim yapıyorsunuz ve madem Kappa Werder Bremen'i giydiriyor.. Kendi formanızı yaparken iki-üç ufak değişiklik yapmak bu kadar mı zor? 

Tamam, şöyle denebilir Nike standart bir forma yapmış her ülkeye aynı dizaynı giydirirken problem yokta, şimdi mi problem oldu? Nike öyle bir saçmalıkla göz zevkimizi zorluyor diye biz de mi saçmalık yapmalıyız üreten sizsiniz iki-üç değişiklik göz çıkarmaz..

Bu arada bir rivayete göre koyu Galatasaraylı olan Sercan Yıldırım'ı çok beğendim maçın tek güzelliği bu çocuğun oyun yapısıydı..Fotoğrafın onun gol sevinci olarak seçilmiş olması rastlantı değil anlayacağınız üzere..


0 Response to "Tekstil Kenti"