Terim

Yarım sezon Milan, 2,5 sezonda Fiorentina'da oynamış Stefano Borgonovo için bugün Fiorentina'da bir yardım maçı düzenlendi.. Bu maçın ana sebebi Türkiye'de de İsmail Gökçek ve Sedat Balkanlı'nın da yakalanmış olduğu ASL hastalığıyla ilgiliydi.. Terim sabah antremanı sonrası özel bir uçakla Fiorentina'ya gitti.. Terim için İtalya deyince akan sular duruyor, Terim Fiorentina'yı Fiorentina Terim'i seviyor..7 ayda garip bir aşk doğmuş Terim ordayken.. Bu durum Terim'in İtalyan nişanı almasına kadar uzadı.. 
Neyse konumuza dönelim, milli maç arifesinde Terim'in böyle bir şeyi yapması takdir edilir fakat Terim'in Türkiye'deki ASL hastaları için böyle birşey düşünmeden oraya gitmesi bugün basında eleştirildi.. Terim'e bu gitmeden söylenmiş olacak ki, Stefano için orda olduğunu Fiorentina TV'ye söylerken aynı şeyin Türkiye'de yapılması gerektiğinide vurguluyordu..
Bugünkü organizasyon tüm İtalya'nın hatta kampta olan İtalya milli takımının bizzat orda olduğu ulusal bir organizasyondu ve böyle bir organizasyona ülkemizin önde gelen bir isminin çağrılması onunda gitmesi çok güzel ama mesela Terim İtalya dışında, hadi sınırları biraz daha genişletelim batı avrupa dışında, mesela Suudi Arabistan'da bu şekil bir maç için davetli olsa milli maç öncesi özel uçağa atlar yine gider miydi?

0 Response to "Terim"