Milli Forma için pazarlık yapılmaz, Terim karar verir


Terim dün Maraton'a katılıp "Milli forma için pazarlık yapılmaz" açıklaması yaptı.. Zaten milliyetçilik duyguları üst seviye olan bir ülkenin üstelik yoğun duygular içinde olduğu bir dönemde yapılmış bir açıklama olmasını bir rastlantı olarak kabul edelim..
Konu Mesut Ozil'in milli takıma çağrılmamış olması üzerine Erman Toroğlu bir olta attı, Terim'de oltaya geldi bir bakıma.. Bu oyuncunun ve birçok oyuncunun milli takıma çağrıldığı ama onların kabul etmediğini söyledi.. Bir basın toplantısı sonrası Malik Fathi için Türk olduğundan bir haber olduğunu söylemişti.
Neyse konumuza gelelim bu forma için pazarlık yapılmaz biz Türk'üz, türklük duygusunu içimizde hissedip o formayı giymemiz lazım diyen Fatih Terim forma arkasına Türk ismi olan Kazım Kazım yazmayan, SkyNews'e açıklama yaparken Türk oyunculardan onlar diye söz eden Colin Kazım'ın hangi duyguları içinde barındırdığını açıklasa da bu forma kimler tarafından giyilir anlasak..
Bu konular açılınca Türklük duyguları, Aurelio,Kazım konusu açılınca değişen futbolu göz önüne alırsak bir yerlerde hata yapıyoruz demektir.

0 Response to "Milli Forma için pazarlık yapılmaz, Terim karar verir"